Як правильно приймати протеїн: з молоком чи водою?

При заняттях спортом та фітнесом багато людей стикаються з питанням про вибір рідини для прийому протеїну – молока чи води. Це питання не порожнє, тому що вибір рідини може впливати на засвоєння і результати вживання протеїну. Давайте розглянемо плюси та мінуси кожного варіанта та дізнаємося, як краще пити протеїн.

Кожна рідина має свої переваги та недоліки. Протеїн, розведений у молоці, може мати більш насичений смак та більшу поживну цінність. Молоко містить казеїн – вид білка, що повільно засвоюється, який може забезпечити тривале надходження амінокислот в організм. Однак, у той же час, молоко може викликати проблеми у людей з непереносимістю лактози або обмеженим споживанням тваринних продуктів. Також варто враховувати потенційний приріст калорій при вживанні протеїну з молоком.

З іншого боку, протеїн, розведений у воді, зазвичай має більш нейтральний смак і найшвидший вид білка. Вода збільшує швидкість перетравлення протеїну та засвоєння амінокислот. Також варто відзначити, що протеїн, що розводиться у воді, не викликає ті ж проблеми із травленням, що і молоко, і міг бути кращим варіантом для людей, які страждають на непереносимість лактози або вегетаріанства.

Як краще пити протеїн із молоком або з водою
ПротеїнПлюсиМінуси
З молокомПідвищує калорійністьМоже викликати харчову нестерпність у деяких людей
З водоюМенше калорійМоже бути менш смачним або менш насичуючим

Протеїн з водою краще і швидше засвоюється. Це робить його одним із найкращих напоїв після тренування.Протеїн із молоком засвоюється повільніше. Тому це напій, який ідеальний як перекус у будь-який час дня.14 сент. 2022 р.

Що краще протеїн на молоці чи воді?

Таким чином, краще приймати білок з водою замість молока, якщо ваша мета – схуднути або набрати суху м'язову масу за рахунок зниження споживання вуглеводів, жиру і, отже, калорійщо допоможе досягти кращих результатів.

Чому протеїн краще пити з молоком?

Консистенція протеїну з водою та молоком Його одержують із молока, він містить незамінні амінокислоти BCAA, легше і швидше засвоюється організмом..

У чому краще розводити протеїн?

Зазвичай протеїн випускається у вигляді порошку, який перед вживанням необхідно розчинити в будь-якій рідині. Це може бути звичайна вода, сік чи молоко, але обов'язково кімнатної температури. Не рекомендується розводити протеїн у гарячій рідині, оскільки білок може згорнутися і втратити свої корисні властивості. Збережена копія